OM OS

Profit Nå, hvor kommer fortjenesten fra? Det er universelt kendt: Produktivitet. Hvordan kan vi så opnå den forventede produktivitet? Pålidelighed af maskine Så ligning blot sætte: Pålidelighed Produktivitet = Profit Vores alle blokanlægsløsninger tilpasset til vores kunde er baseret på denne ligning, Vi sikrer, at alle vores maskiner ikke kun er i stand til at levere pålidelighed og produktivitet for at maksimere vores kunde' Overskud. Vores team: Alle vores medarbejdere har erfaring i at arbejde med kinesiske blokmaskine producenter i mindst 10 år. Nogle af dem arbejdede som salgsingeniører, eller som eftersalgsteknikere. De er alle specialister i blokmaskine fremstilling og operationer. Denne unikke ekspertise og tekniske baggrund kan give dig upartiske råd om deres produkts ydeevne. Vores service: Vi har været ubarmhjertigt yngle og forbedre mentaliteten “vi vandt ikke lykkes, før vores kunder gør”, Med vores un. entydig ekspertise og teknisk baggrund sammen med “vores kundes interesseorienterede” mentalitet Vi har forsøgt at tænke i kundens vinkel, og levere add-valueret service, der ville gavne vores kunde. Vores Produkt: UNIK blev grundlagt i 2008, er specialiseret i produktion af beton blok fremstilling maskiner (faste og hule blokke, mursten, brorene, loftsblokke, kantstene m.v.), betonrørmaskine og færdig blandingsanlæg osv. Fra blanding og batching til automatisk cubing, Unik bygger en komplet linje af udstyr til at udstyre hele din beton produkter fabrik. Indtil videre er vi stolte af at meddele, at vi har uafhængig cuber og paller fodring maskine, osv. som alle i høj grad øge automatiseringen af blokanlæg.

Se mere

NYHEDER

Disse egenskaber ved porcelæns nedstigningspalletssystem skal forstås

Kina Descending Palletizer system har en simpel struktur og få dele, så fejlraten af dele er lav, ydeevnen er pålidelig, vedligeholdelsen er enkel, og de krævede dele på lager er få;

2023-02-28 Se mere

Strukturelle egenskaber og egenskaber ved faldende Palletizersystemet

Descending Palletizer system er et højteknologisk produkt integrerende maskiner og elektronik.

2023-03-09 Se mere

Sådan fungerer det faldende Palletizer-systemet

Den nedstigende Palletizer system er at stable de kartoner, der er læsset ind i beholderen på paller og paller (træ, plast) i henhold til en bestemt arrangement, og udføre automatisk stabling.

2023-02-07 Se mere

Hvad er fordelene ved porcelæn Descending Palletizer systemet

Kina Descending Palletizer system er en robot, der pænt og automatisk stabler pakkede varer på paller.

2023-02-16 Se mere

2013

2013

2013-10-28 Se mere

Se mere