Πληροφορίες για τη

Κέρδος Λοιπόν, από πού προέρχεται το κέρδος; Είναι παγκόσμια γνώση: Παραγωγικότητα. Τότε πώς μπορούμε να επιτύχουμε την αναμενόμενη παραγωγικότητα; Αξιοπιστία της μηχανής Έτσι η εξίσωση απλά θέτει: Αξιοπιστία Παραγωγικότητα = Κέρδος Κάθε τετράγωνο λύση που κατασκευάζεται για τον πελάτη μας βασίζεται σε αυτή την εξίσωση, Εξασφαλίζουμε ότι όλα τα μηχανήματα μας δεν είναι μόνο ικανά αλλά και ικανά να παραδώσουν την αξιοπιστία και την παραγωγικότητα για να μεγιστοποιήσουν τον πελάτη μας» κέρδος. Η ομάδα μας: Όλοι οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι στη συνεργασία με κινέζους κατασκευαστές μηχανών μπλοκ για τουλάχιστον 10 χρόνια. Μερικοί από αυτούς εργάζονταν ως μηχανικοί πωλήσεων, ή ως τεχνικοί μετά την πώληση. Όλοι τους είναι ειδικοί στην κατασκευή μηχανών μπλοκ και λειτουργίες. Αυτή η μοναδική εμπειρογνωμοσύνη και το τεχνικό υπόβαθρο μπορούν να σας παρέχουν αμερόληπτες συμβουλές σχετικά με την απόδοση του προϊόντος τους. Η Υπηρεσία μας: Έχουμε αδυσώπητα αναπαραγωγή και ενίσχυση της νοοτροπίας του “δεν κερδίσαμε μέχρι οι πελάτες μας να κάνουν”, Με το ν μοναδική εμπειρογνωμοσύνη και τεχνικό υπόβαθρο μαζί με τη νοοτροπία «το ενδιαφέρον του πελάτη μας», Προσπαθούμε να σκεφτούμε με τη γωνία του πελάτη, και να παρέχουμε την υπηρεσία πρόσθετης αξίας που θα ωφελούσε τον πελάτη μας. Το προϊόν μας: UNIK ιδρύθηκε το 2008, είναι εξειδικευμένο στην παραγωγή μηχανών κατασκευής σκυροδέματος (στερεά και κοίλα μπλοκ, τούβλα, πεζοδρόμια, οροφές, πέτρες κ.λπ.), μηχανή σωλήνων σκυροδέματος και εργοστάσια έτοιμης μείξης κ.λπ. Από την ανάμειξη και την παρτίδα σε αυτόματο κύβο, Unik χτίζει μια πλήρη γραμμή εξοπλισμού για να εξοπλίσει ολόκληρο το εργοστάσιο προϊόντων σκυροδέματος. Μέχρι στιγμής, είμαστε πολύ περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι έχουμε ανεξάρτητη μηχανή τροφοδοσίας και παλέτες, κλπ. Όλα τα οποία αυξάνουν σημαντικά την αυτοματοποίηση των μονάδων μπλοκ.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Αυτά τα χαρακτηριστικά του συστήματος φθίνουσας παλαζιέρας πρέπει να γίνει

Κινέζικο σύστημα φθίνουσας πακέτας έχει μια απλή δομή και λίγα μέρη, έτσι ώστε το ποσοστό αποτυχίας των μερών είναι χαμηλό, η απόδοση είναι αξιόπιστη, η συντήρηση είναι απλή, και τα απαιτούμενα μέρη στο απόθεμα είναι λίγα·


Δομικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά του συστήματος Καταβαλλόμενου παλακτοριστή

Καταβαλλόμενο σύστημα Palletizer είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας ενσωματώντας μηχανήματα και ηλεκτρονικά.


Πώς λειτουργεί το σύστημα καταβαλλόμενης παλαζιέρας

Το σύστημα καταβαλλόμενης παλαίωσης είναι να στοιβάζει τα χαρτοκιβώτια που είναι φορτωμένα στο δοχείο σε παλέτες και παλέτες (ξύλο, πλαστικό) σύμφωνα με μια συγκεκριμένη διάταξη, και να εκτελέσει αυτόματη στοίβαση.


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του συστήματος φθίνουσα Κίνα

Κίνα Descending Palletizer σύστημα είναι ένα ρομπότ που στοίβει τακτικά και αυτόματα συσκευασμένα αγαθά σε παλέτες.


Δείτε περισσότερα