OVER

Winst Nou, waar komt de winst vandaan? Het is universeel bekend: productiviteit. Hoe kunnen we dan de verwachte productiviteit bereiken? Betrouwbaarheid van de machine Dus vergelijking simpel gezegd: Betrouwbaarheidsproductiviteit = Winst Onze elke blokplantenoplossing die op maat is gemaakt voor onze klant, is gebaseerd op deze vergelijking, we zorgen ervoor dat al onze machines niet alleen in staat zijn, maar ook in staat zijn om de betrouwbaarheid en productiviteit te leveren om de winst van onze klant te maximaliseren. Ons team: Al onze medewerkers zijn ervaren in het werken met Chinese fabrikanten van blokmachines voor ten minste 10 jaar. Sommigen van hen werkten als verkoopingenieurs of als after-sales technici. Ze zijn allemaal specialisten in de fabricage en operaties van blokmachines. Deze unieke expertise en technische achtergrond kunnen u onbevooroordeeld advies geven over de prestaties van hun product. Onze service: we hebben meedogenloos gefokt en de mentaliteit verbeterd van "we zullen niet slagen totdat onze klanten dat doen", met onze unieke expertise en technische achtergrond samen met de mentaliteit van "onze klantgerichtheid", hebben we geprobeerd om te denken in de hoek van de klant, en bieden add-getaxeerde service die onze klant ten goede zou komen. Ons Product: UNIK werd opgericht in 2008,is gespecialiseerd in de productie van betonblokken die machines (stevige en holle blokken, bakstenen, straatstenen, plafondblokken, trottoirbanden enz.), de machine van de betonpijp en klaar menginstallatie enz. Unik bouwt een complete lijn van apparatuur om uw volledige fabriek van betonproducten uit te rusten. Tot nu toe zijn we erg trots om aan te kondigen dat we een onafhankelijke cuber-en pallets-voedingsmachine hebben, enz., Die allemaal de automatisering van de blokfabriek aanzienlijk vergroten.

Bekijk meer

NIEUWS

Deze kenmerken van China Descending Palletizer-systeem moeten worden begrepen

China Aflopend Palletizer-systeem heeft een eenvoudige structuur en weinig onderdelen, dus het uitvalpercentage van onderdelen is laag, de prestaties zijn betrouwbaar, het onderhoud is eenvoudig en de vereiste onderdelen op voorraad zijn er maar weinig;

2023-02-28 Bekijk meer

Structurele kenmerken en kenmerken van het aflopende Palletizer-systeem

Descending Palletizer-systeem is een hightech product dat machines en elektronica integreert.

2023-03-09 Bekijk meer

Hoe het Descending Palletizer-systeem werkt

Het Descending Palletizer-systeem is om de dozen die in de container zijn geladen op pallets en pallets (houten, plastic) volgens een bepaalde opstelling te stapelen en automatisch te stapelen.

2023-02-07 Bekijk meer

Wat zijn de voordelen van China Aflopend Palletizer-systeem

China Aflopend Palletizer-systeem is een robot die netjes en automatisch verpakte goederen op pallets stapelt.

2023-02-16 Bekijk meer

2013 Xiamen Stone Fair

2013 Xiamen Stone Fair

2013-10-28 Bekijk meer

Bekijk meer