O NAS

Dobiček No, od kod dobiček? To je univerzalno poznavanje: produktivnost. Kako lahko potem dosežemo pričakovano produktivnost? Zanesljivost strojev Tako enačba preprosto: Zanesljivost Produktivnost = Dobiček Naša vsaka rešitev naprave za naše stranke po meri, ki temelji na tej enačbi, zagotavljamo, da vsi naši stroji niso le sposobni, ampak tudi zagotavljati zanesljivost in produktivnost, da bi povečali naše stranke" dobiček. Naša ekipa: Vsi naši sodelavci so izkušeni v delu s kitajskimi proizvajalci blokov vsaj 10 let. Nekateri so delali kot prodajni inženirji. Vsi so strokovnjaki za proizvodnjo in delovanje blokov strojev. To edinstveno strokovno znanje in tehnično ozadje vam lahko zagotovita nepristranske nasvete o učinkovitosti njihovega izdelka. Naša storitev: Bili smo neusmiljeno razmnoževanje in povečanje mentaliteta “smo zmagali ne uspe, dokler naše stranke naredijo”, Z našim un. posebno strokovno znanje in tehnično ozadje, skupaj z mentaliteto našega odjemalca, usmerjeno na interese, poskušamo razmišljati pod stranko in zagotavljati dodatno vrednoteno storitev, ki bi koristila naši stranki. Naš izdelek: UNIK je bil ustanovljen leta 2008, je specializiran za proizvodnjo betonskih blokov (trdnih in votlih blokov, opeke, plošče, stropne bloke, plošče itd), stroj za betonsko cev in obrat za pripravljeno mešanje itd. Od mešanja in naprave do samodejnega koša, Unik zgradi celotno linijo opreme, da opremi celotno tovarno iz betona. Doslej smo zelo ponosni, da napovedujemo, da imamo neodvisno stroj za hranjenje palet, itd. vse, ki močno povečuje avtomatizacijo blok obrata.

Poglej več

NOVICE

These characteristics of china Descending Palletizer system need to be understood

china Descending Palletizer system has a simple structure and few parts, so the failure rate of parts is low, the performance is reliable, the maintenance is simple, and the required parts in stock are few;

2023-02-28 Poglej več

Strukturne značilnosti in značilnosti sistema

Spuščanje paletizer je visokotehnološki stroji in elektronika.

2023-03-09 Poglej več

Kako deluje sistem spuste

Sistem spustnega paletizerja je, da zlaga škatle, ki so naložene v posodo na palete in palete (les, plastika) v skladu z določeno ureditvijo, in opraviti samodejno zlaganje.

2023-02-07 Poglej več

Kakšne so prednosti porcelanskega sistema

Porcelanski sistem Descending Palletizer je robot, ki lepo in samodejno zlaga pakirano blago na palete.

2023-02-16 Poglej več

2013

2013

2013-10-28 Poglej več

Poglej več