OM

Profit Ja, var kommer vinsten ifrån? Det är universellt känt: Produktivitet. Hur kan vi då uppnå den förväntade produktiviteten? Tillförlitlighet av maskin Så ekvation helt enkelt sätta: Tillförlitlighet Produktivitet = Vinst Våra varje block anläggningslösning som tillverkats för vår kund baseras på denna ekvation, Vi ser till att alla våra maskiner inte bara är kapabla utan också kan leverera tillförlitlighet och produktivitet för att maximera vår kund" Vinst. Vårt team: Alla våra medarbetare har erfarenhet av att arbeta med kinesiska blockmaskintillverkare i minst 10 år. Några av dem arbetade som försäljningsingenjörer, eller som tekniker efter försäljning. Alla är specialister på tillverkning av blockmaskiner och verksamhet. Denna unika kompetens och teknisk bakgrund kan ge dig opartiska råd om prestanda på deras produkt. Vår tjänst: Vi har obevekligt häckat och förbättrat mentaliteten “vi vann inte lyckas förrän våra kunder gör”, Med vår un. unik expertis och teknisk bakgrund tillsammans med ”vår kunders intresseorienterade” mentalitet, vi har försökt tänka i kundens vinkel, och erbjuda ytterligare värderad service som skulle gynna vår kund. Vår produkt: UNIK grundades 2008, är specialiserad på tillverkning av betongblockmaskiner (fasta och ihåliga block, tegelstenar, gator, takblock, trottoar etc), betongrörmaskiner och färdigblandningsanläggning etc. Från blandning och slag till automatisk kugg, Unik bygger en komplett utrustning för att utrusta hela din anläggning för betongprodukter. Hittills är vi väldigt stolta över att meddela att vi har oberoende kuber och pallar matmaskin, etc. som alla i hög grad ökar automatiseringen av block anläggningen.

visa mer

PRESSRUM

Dessa egenskaper hos porslinsförbandssystemet måste förstås

china Descending Palletizer system has a simple structure and few parts, so the failure rate of parts is low, the performance is reliable, the maintenance is simple, and the required parts in stock are few;

2023-02-28 visa mer

Strukturella egenskaper och egenskaper hos fallande Palletizersystem

Descending Palletizer system är en högteknologisk produktintegrerande maskiner och elektronik.

2023-03-09 visa mer

Hur det fallande Palletizersystemet fungerar

Den nedstigande Palletizersystemet är att stapla kartongerna i behållaren på pallar och pallar (trä, plast) enligt ett visst arrangemang, och utföra automatisk stapling.

2023-02-07 visa mer

Vilka är fördelarna med porslin Descending Palletizer systemet

Kina Descending Palletizer system är en robot som snyggt och automatiskt staplar förpackade varor på pallar.

2023-02-16 visa mer

2013

2013

2013-10-28 visa mer

visa mer