OM

Profit vel, hvor kommer fortjenesten fra? Den er universelt kjent: Produktivitet. Hvordan kan vi da oppnå den forventede produktiviteten? Maskinens pålitelighet. Pålitelighet Produktivitet = profit Våre alle blokkeplantasjoner som er laget for kunden, er basert på denne ligningen. Vi sikrer at alle maskiner ikke bare er i stand til å levere pålitelighet og produktivitet for å maksimere kunden. Overskudd. Vårt team: Alle våre medarbeidere har erfaring i å arbeide med kinesiske blokkmaskinprodusenter i minst 10 år. Noen av dem arbeidet som salgsingeniører. De er alle spesialister i produksjon og drift av blokkmaskiner. Denne enestående sakkunnskapen og tekniske bakgrunnen kan gi deg upartiske råd om hvordan produktet sitt har yte. Tjenesten vår: Vi har vært ubarmhjertig avling og forbedret mentaliteten “vi vant ikke lykkes før våre kunder gjør”, med vårt unge unik sakkunnskap og teknisk bakgrunn sammen med kundens interesseorienterte mentalitet, Vi har prøvd å tenke i kundens vinkel, og gi tilleggsverd service som vil være til gagn for kunden. Vårt produkt: UNIK ble grunnlagt i 2008, er spesialisert på produksjon av betongblokkemaskiner (faste og hule blokker, murstein, mursten, takblokker, kantstener osv.), betongrørledningsmaskin og færdigblandingsfabrikk osv. Fra blanding og slappning til automatisk kopling, Unik bygger et komplett utstyr for å utstyre hele fabrikken med betongprodukter. Så langt er vi stolte av å kunngjøre at vi har uavhengig kuber og paller matmaskin, osv. som øker automatiseringen av blokker.

se mer

NYHETSSENTER

Hvordan du velger høyre hulblokkforme for ditt prosjekt

Innholdsfortegnelse: 1. Velg former som siste 3. Størrelse og utforming: Oppføring av prosjektkrav 4. Brukselethet og vedlikehold: 5. Tilpassing og fleksibilitet: Tilpasning av former til dine spesifikke behov 6.

2023-09-22 se mer

Alt du trenger å vite om Hollow Block Form i produksjons- og behandlingsmaskiner:

Innledning: Hollow blockformer spiller en avgjørende rolle i produksjons- og bearbeidingsmaskinerindustrien, spesielt i produksjonen av forskjellige former. I denne informative guiden vil vi dykke inn i hule blokkformer, utforske deres applikasjoner, fordeler, og betydning. 1. Hva er Hollow Block former? Hollow blokkformer er spesialverktøy som brukes i produktet.

2023-09-20 se mer

Den ultimate veiledningen til å produsere holblokkformer

Innholdsfortegnelse 1. Produksjonsprosessen: Trinn-for-Trin-guide 5. Kvalitetskontroll i holblokk-forme produksjon 6. 7. Fremskritt og nyskapninger i Hollow Block Form produksjon 8.

2023-09-18 se mer

Sement murstein: En omfattende veiledning til framstillings- og bearbeidingsmaskiner

Innledning: Formen av sementstein spiller en avgjørende rolle i produksjons- og bearbeidingsmaskinerindustrien, Spesielt i produksjonen av sementstein. I denne omfattende guiden, vil vi dykke inn i de forskjellige sidene av sementstein former, å kaste lys over deres betydning, bygging og vedlikehold. Enten du er profesjonell i bransjen eller bare nysgjerrig på emnet.

2023-09-16 se mer

Utvid produktlinjen med alsidige cementmureformer

Innholdsfortegnelse: 1. Forstå betydningen av å utvide produktlinjen 3. Utforske fordelene av cementmuresting Utforming av unikke sementbrikker 6. Ofte stillte spørsmål (FAQ) 7. Konklusjon: Lås opp ny opp

2023-09-14 se mer

2023-09-12 se mer

Opnå kostnadseffektiv mursteinproduksjon med effektive cementmureformer.

Innholdsfortegnelse - Indledning: Betydningen av effektive cementmuresting Former - økt produktivitet - Konsekvent kvalitet - Redusert avfall og kostnader - Tidsbesparende fordeler Miljøhensyn – viktigste faktorer som må ta i betraktning ved valg av sementbrikk - materiale

2023-09-10 se mer

Introduksjon til planeten betongblanter

Title: Avsløring av planetens betongblander i byggebransjen Introduksjon: Planetary betongblander: Du er nysgjerrig på den indre arbeiden Industri? Se ikke lenger når vi dykker inn i planetens betongblanderes verden og utforsker deres egenskaper og fordeler

2023-09-08 se mer

se mer