Rreth nesh

Përfitim, nga vjen fitimi? Është e dijshme globalisht: produktivë. Atëherë si mund ta arrijmë produktivitetin e pritur? Besueshmëria e Makinit, kështu që ekuacioni thjesht shpreh: Produteti i besueshëm = Përfitim çdo gjë që mund të bëhet për klientin tonë është bazuar në këtë ekuacion, Ne sigurojmë që të gjitha makinat tona jo vetëm janë në gjendje por gjithashtu të aftë për të shpërndarë besueshmërinë dhe produktivitetin për të maksimizuar klientin tonë fitim. Ekipi ynë: Të gjithë bashkëpunëtorët tanë janë përvojë në punën me prodhuesit e makinave të bllokut kinez për të paktën 10 vjet. Disa prej tyre punuan si inxhinierë shitje, ose si teknikë pas shitjeve. Të gjithë ata janë specialistë në prodhimin e makinerive dhe operacioneve. Kjo ekspertë unike dhe sfondi teknik mund t’ju japë këshilla të paanshme për shfaqjen e produktit të tyre. Shërbimi ynë: Ne kemi qenë duke rritur pa pushim dhe duke rritur mentalitetin e "ne nuk kemi fituar sukses deri sa klientët tanë". Ekspertiza dhe sfondi teknik së bashku me mentalitetin e interesit të klientëve tanë, Ne kemi qenë duke u përpjekur të mendojmë në kënd të klientëve, dhe të ofrojmë shërbimin shtesë-vlerë që do të përfitonin klientin tonë. Prodhimi ynë: UNIK u themelua në 2008, është i specializuar në prodhimin e makinerive të prodhimit të bllokut betoni (blokat e të forta dhe të zbrazëta, tulla, pavers, blloqe tavane, gurët e tj. etj. Nga përzierje dhe rritja deri në kufi automatik, Unik ndërton një linjë të plotë pajisje për të mbushur të gjitha prodhimet e prodhimeve. Deri tani, jemi shumë krenarë të njoftojmë se kemi makinën e ushqyer të pavarur dhe pallet, etj. të gjitha të cilat rrit shumë automatizimin e fabrikës së bllokut.

Shih më shumë

Lajme

Gjithçka që duhet të dish rreth makinave të bllokimit çiment


Si të zgjedhësh lëvizjen e duhur për projektin tënd

Tabela e përmbajtjeve: 1. Shfaqja: Të kuptojmë rëndësinë e zgjedhjes së bllokut të Djathtë 2. Pajshpeshësia materiale: Zgjedhja e lëvizjeve që 3. Madhësia dhe Opsionet e dizajnit: Përputhni me kërkesat e projektit tuaj 4. Lehtësi e përdorimit dhe mirëmbajtjes: Të sigurojmë efektshmërinë dhe jetëgjatësinë 5. 6. Shqyrtimi i kushtohet: ekuilibrimi i cilës

2023-09-22 Shih më shumë

Gjithçka që duhet të dini rreth lëvizjeve të bllokimit në Makinerinë e Procesimit: Një udhëzues informative

Paraqitja: mrekullitë e bllokut luajnë një rol vendimtar në industrinë e prodhimit dhe përpunimit të makinerisë, posaçërisht në prodhimin e mashtrimeve të ndryshme. Në këtë udhërrëfyes informative, ne do të shqyrtojmë ndërlikimet e lëvizjeve të bllokut, duke eksploruar aplikimet e tyre, avantazhet, dhe domethënia. Çfarë është "Hollow Block Moulds"? Mjekat e bllokut të ulët janë mjete të specializuara të përdorur në prodhim

2023-09-20 Shih më shumë

Udhëzimi Ultimate për Bllok Prodhimin e Mould Prodhimit

Tabela e Përmbajtjeve 1. Infucioni i Bllow Procesi i Prodhimit: Hap-pa-Hap Udhëzues 5. Kontrolli i cilësisë në Bllok i Ndërprerjes Përparime dhe innovacionet në gjuhën e gjuhës.

2023-09-18 Shih më shumë

Mashtrim i tullave të Cementet: Një udhëzues i plotë për prodhimin e makinerisë së proçesit

Paraqitja e tullave të çimentos luan një rol jetësor në industrinë e prodhimit dhe përpunimit të makinerisë, posaçërisht në prodhimin e tullave çimento. Në këtë udhërrëfyes të përgjithshëm, ne do të shqyrtojmë aspektet e ndryshme të mushkëve të çmentit, dritë mbi rëndësinë, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e tyre. Nëse je profesionist në industri apo thjesht kureshtar rreth subjektit

2023-09-16 Shih më shumë

Zgjeroni linjën tënde të prodhimit me lëvdat e shumëllojshme të tullave të cidhet

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e zgjerimit të linjës së prodhimit. Të nxjerrim mundësitë krijuese: Të dizajnojmë tullat e vecante 6. Pyetje që bëhen shpesh (FAQ) 7.

2023-09-14 Shih më shumë

Paraqitja: Mirë se vini në mbretërinë magjepsëse të tullave të çmentit! Në këtë udhërrëfyes të përgjithshëm, ne do të shfrytëzojmë në botën e makinerive të prodhimit, mylqeve, dhe aspekte të tjera të lidhura. Nëse je profesionist në industri ose thjesht kureshtje rreth valëve të çimentit, Ky artikull do të japë kuptueshmëri të vlefshme për rëndësinë, përdorimet dhe teknikat e prodhimit. 1. th

2023-09-12 Shih më shumë

Të arrijmë prodhimin e tullave të Kostove të efektshme me lëvizje të tullave të Effektshme.

Tabela e përmbajtjeve - Hyrje: Rëndësia e lëvizjeve të efektshme të tullave të Cementet - të kuptojmë rolin e lëngut në prodhimin e tullave - avantazhet e Cementet efikase Lëshimet - Produktiviteti i përmirësuar - cilësia e vazhdueshme - reduktuar mbeturinat dhe kostot - përfitimet e kursimit të kohës - Enn Konsiderimet e mjedisit - faktorët kryesorë për të marrë parasysh kur zgjedhin lëvizjen e tullave të Cementet - materiale

2023-09-10 Shih më shumë

Shih më shumë